Skip to main content

Ontdek Brussel, maar dan een tikkeltje anders

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, het is ook het hart van Europa. Het mag dan een kleine stad zijn, maar de uitstraling en vibe maken uw reis zeker en vast onvergetelijk! Veel parken, straatjes met kasseien, veel plekken om wafels te eten en duizenden bieren (en de beste ter wereld), ... zoveel redenen om hier een paar dagen te verblijven!

Ontdek onze favoriete plekken

Hier is een lijst met must-do's in Brussel, rechtstreeks aanbevolen door ons eigen team! Het kan niet lokaler en persoonlijker dan dat, toch?

Belgica

Aanbevolen door Jocelyn van het SERRA-team

De sfeer van Belgica is zo levendig en gezellig, zowel binnen in de winter als buiten op het terras in de zomer! En soms is er live muziek. De barmannen en eigenaar zijn ook erg vriendelijk.

Au Bassin

Aanbevolen door onze Sales Manager Mathijs

Zoveel biertjes, zoveel blije gezichten, en een gezellige rustieke vibe! Het is een geweldige bar in het centrum om vrienden en collega's te ontmoeten, bezocht door locals en expats!

Colonel

Aanbevolen door Nathalia van ons receptieteam

Ze hebben de beste steaks uitgestald, en de service is ook erg goed!

Ricotta & Parmesan

Recommended by Mohammed from the SERRA team

Het beste restaurant in het centrum als je van Italiaans eten houdt! Hun pasta met scampi's is iets waar ik steeds weer voor terugga.

Park Leopold

Aanbevolen door Alessia van ons receptieteam

I like to hang out here on sunny days with friends, a picnic blanket and beers! It’s also quite nice for families with children since they have a separate section for it!

Park Royal

Aanbevolen door onze coördinator Groepen & Evenementen, Guillemette

Ik ben graag buiten, vooral als het mooi weer is! Park Royal is de perfecte plek op elke dag, warm of koud. Er is een kiosk voor eten en drinken, met bankjes en sfeerlichtjes. Dus die avonden zijn ook erg leuk!

Frietland

Aanbevolen door onze Front Desk Manager, Rosario

Als je in het land van de friet woont, is het onmogelijk om niet overal lekkere frietjes te vinden! Maar voor mij is Frietland mijn favoriet. De Mitraillette (hun specialiteit) is een must om te proberen. Stel je voor: friet op stokbrood, beladen met vlees!

Gaston

Aanbevolen door onze Marketing & Events Manager Tulsi

Er gaat niets boven een bolletje (of twee) van Gaston aan het water van het Sint-Katelijneplein! Zoveel interessante opties! Het is een schattig klein zaakje dat altijd druk is, en daar is een reden voor! Ze hebben ook wafels en andere desserts.

Pascalino

Aanbevolen door onze reserveringscoördinator Cédric

Elk weekend wachten mijn kinderen gretig tot ik ze meeneem om wafels te eten bij de oranje foodtruck - Pascalino! Hij parkeert op een paar plaatsen, zoals de Kunstberg, het Poelaertplein of de ingang van Park Royal. Ik ben er natuurlijk ook dol op!

Onze lokale partners