Skip to main content

Welkom bij Hotel Indigo Brussels-City

Ons prachtige hotel ligt in hartje Brussel en op loopafstand van alle belangrijke toeristische bezienswaardigheden en het zakendistrict. Het is geïnspireerd op de nabijgelegen botanische tuin! Met 284 volledig gerenoveerde kamers en suites in tropische, kruiden- en bloementhema's, een Urban Fitness met een volledig uitgeruste fitness-ruimte en sauna, en ons prachtige restaurant SERRA, is het de perfecte plek om er even tussenuit te gaan en momenten te beleven die u steeds nieuwsgierig doen blijven!

In de buurt

Het Rogierplein, het plein waar Hotel Indigo - Brussel gevestigd is, is een van de levendigste plekken van de stad. Elke dag stromen tienduizenden mensen uit de metrolijnen die onder de grond samenkomen, op weg naar de glanzende kantoorgebouwen van de Noordwijk. Maar vergeet zeker ook niet de botanische tuin vlakbij! Eeuwenoud en met planten uit de hele wereld is de botanische tuin een verfrissend stukje groen waarop ons hotel geïnspireerd is.
Maar net achter deze bruisende moderniteit ligt een grote, mooie en rustige groene oase, de Kruidtuin (in de buurt bekend als 'de Bota'), die in 1829 werd geopend met een epische driedaagse feest en sindsdien nauw verweven is met de buurt. De tuinen hebben het tuinbouwkundige en wetenschappelijke leven van onze wijk vorm gegeven en de stad mede haar internationale uitstraling gegeven en zijn al bijna twee eeuwen een bron van cultuur en plezier.

Ervaar Indigo

Haal het meeste uit uw vakantie met leuke en unieke evenementen gedurende de hele maand! Van Happy Hours en Afterworks met een DJ tot terrarium-workshops en zelfs BBQ's op het terras in de zomer. Er valt altijd wel iets te beleven. Zelfs de plaatselijke inwoners zijn dol op ons. U ziet ze vaak ontspannen, feestvieren of een kopje koffie drinken tussen meetings door of op een luie ochtend in het weekend!

Brussels Moments